top of page

Woningfotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden - het klinkt zo cliché , maar het is toch echt zo!

Om je woning in de huidge huizenmarkt op ta laten vallen is goede fotografie essentieel. Woningen die professioneel worden gefotografeerd verkopen gemiddeld immers veel sneller en tegen een hogere verkoopprijs dan woningen waarbij woningfonograaf is geweest.

Ik ben gespecialiseerd inzet fotograferen van vastgoed. Samen met jou zorgen ik dat je woning absoluut tot zijn recht komt op de foto's. Dit beweegt potentiele kopers er eerder toe om een bezichtiging aan te vragen. Omdat zij tijdens het bekijken van de foto's al een goed, maar vooral ook realistisch, beeld van de woning hebben gekregen , is de kans ook groter dat zij overgaan tot het uitbrengen van een bod.

Goede woningfotografie moet aan tenminste 2 aspecten voldoen

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Woningfotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden - het klinkt zo cliché , maar het is echt zo!

Om je woning in de huizenmarkt op te laten vallen is goede fotografie essentieel. Woningen die professioneel worden gefotografeerd verkopen gemiddeld veel sneller en tegen een hogere verkoopprijs dan woningen waarbij geen woningfotograaf is geweest.

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van vastgoed. Samen met jou zorg ik dat je woning absoluut tot zijn recht komt op de foto's. Dit beweegt potentiële kopers er eerder toe om een bezichtiging aan te vragen. Omdat zij tijdens het bekijken van de foto's al een goed, maar vooral ook realistisch, beeld van de woning hebben gekregen , is de kans ook groter dat zij overgaan tot het uitbrengen van een bod.

Goede woningfotografie moet aan tenminste 2 aspecten voldoen

Goede interieurfoto's moeten een helder inzicht geven van je woning. Dit betekent ook dat de foto's realistisch moeten zijn. Ik gebruik daarom geen extreme groothoek-objectieven waardoor de kamers groter lijken. Daar heb je tenslotte niets aan. Je krijgt misschien wel kijkers over de vloer, maar met opmerkingen als 'op de foto leek het allemaal veel groter', worden het zeker geen kopers. Je bent dan alleen maar veel tijd kwijt met het voorbereiden van nutteloze bezichtingen. Over tijd- en energieverspilling gesproken.

Een potentiële koper van jouw huis wil in de woningpresentatie echter meer zien dan alleen de vierkante meters. Hij wil de woning 'ervaren'.

Sfeervolle veelden, met aandacht voor licht en detail, moeten voor deze ervaring zorgen. Als fotograaf creëer ik deze beelden waardoor je woning het beste naar voren wordt gebracht. Met een fotoreportage worden alle pluspunten benadrukt en krijgt een koper direct een compleet & goed beeld van de woning.

Vind je het leuk om 'binnen' te kijken en wil graag nog meer voorbeelden zijn van woningen die ik gefotografeerd heb?

Kijk dan verder op mijn portfolio. Alle foto's die je daar ziet zijn gefotografeerd door FotodeZign. In sommige woningen is de styling verzorgd (in samenwerking met) mijn collega's van Spot On Vastgoedpresentatie.

woningfotografie voor het verkopen van je huis
 • Woningfotografie is maatwerk en o.a. afhankelijk van je wensen, (grootte van) de woning, en eventueel afnemen van aanvullende diensten.
   

 • Fotografie is altijd incl. fotostyling vooraf.
  Let op: fotostyling is niet gelijk aan vastgoedstyling.
  Het zijn de puntjes op i: beperkte aanpassingen aan de inrichting. Mijn ervaring is dat vastgoedstyling hand in hand gaat met goede woningfotografie.

   

 • Levering van de foto's is altijd digitaal en in hoge resolutie jpg bestanden. De geleverde beelden zijn rechtenvrij inzetbaar voor gebruik t.b.v. de verkoop van je woning.
   

 • FotodeZign heeft het recht om de foto's te gebruiken voor o.a. promotionele doeleinden.

FOTOGRAFIE VANAF €199

bottom of page