top of page
je wilt je huis verkopen

Je wilt je huis verkopen

Wil je je woning zo snel mogelijk verkopen voor een zo hoog mogelijke vraagprijs? Dan is het belangrijk dat de woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt. Door het professioneel stylen en fotograferen van je woning, wordt deze gemiddeld 85% sneller verkocht. Een woning die professioneel gestyled is levert bovendien gemiddeld 15% meer op dan woningen die dat niet zijn.

Klinkt goed toch? Maar ik hoor je denken:

  • Mijn makelaar zegt ook een professionele fotograaf te gebruiken voor zijn brochures, dus waarom zou ik voor een externe partij kiezen?

  • De huizencrisis is toch alweer voorbij? Mijn huis verkoop ik toch wel, ook zonder professionele foto's.

  • Met die camera's van tegenwoordig kan iedereen toch wel goede foto's maken, daar hoeft toch geen expert voor te komen?

  • Waarom zou ik tijd & geld investeren in mijn woning waar ik graag vanaf wil? Ik wil geen extra kosten maken.

Ik begrijp je twijfels. En inderdaad, (gelukkig) is de huizenmarkt weer aangetrokken. Sterker nog. Het lijkt wel of je zodra je ergens roept dat je gaat verkopen je huis eigenlijk al zo goed als verkocht is. Kopers vallen over elkaar heen met bieden....

Twee jaar geleden was het nog een opgave om je woning (snel) te verkopen, laat staan om er een goede/reële verkoopprijs voor te krijgen. Toen had de meerwaarde van verkoopstyling en professionele fotografie vooral betrekking op een snellere looptijd en in de tweede plaats een reële vraagprijs. In de huidige huizenmarkt leidt styling, professionele fotografie, optimale presentatie tot een aanzienlijk hogere vraagprijs/biedingen. 

Opvallen, dat is het motto!

Opvallen d.m.v. kwaliteit, het inzetten van compleet en uitgebreid beeldmateriaal: realistisch, maar vooral sfeervol

Lees verder & bekijk mijn portfolio, en ik garandeer je dat ik je twijfels weg kan nemen....

Wil je meteen duidelijkheid en antwoorden op de vragen waarom, wat & hoe? Ga dan meteen door naar de meest gestelde vragen & opmerkingen.

Wil je weten wat je zelf al kan doen, (of eigenlijk wat je beter niet kan doen)? Download dan mijn gratis e-book "De 10 meest voorkomende missers bij een woningpresentatie" en ontvang nog meer tips op het gebied van vastgoedstyling, opruimtips, een goede voorbereiding voor de fotoshoot en bezichtigingen.

 

 Makelaars  

Ook voor makelaars is het belangrijk dat de woningen die zij in hun portefeuille hebben snel van eigenaar wisselen. Zoals je weet is Funda eind 2015 van strategie veranderd: woningen die gebruik maken van zoveel mogelijk verschillende PR-middelen scoren hoger in ranking dan woningen waarbij deze ontbreken.

FotodeZign is hierbij een perfecte partner. Naast het fotograferen van de woningen op verschillende manieren zoals: fotoreportage interieur & exterieur, video, 360 graden en drone, kan ik als gecertificeerd LNV verkoopstylist ook de styling van het interieur verzorgen.

Doordat je als makelaar alle diensten bij mij kunt afnemen scoren de woningen dus beter en bespaar je tijd & geld!

 

Gelukkig zijn makelaars zich steeds meer bewust van het belang van kwalitatief goede fotografie. Ik heb inmiddels een goede werkrelatie opgebouwd met diverse makelaars. Zij zien in hun statistieken terug dat mijn professionele styling & fotografie leidt tot significant meer serieuze kijkers, snellere verkoop en een hogere vraagprijs. 

Een ander groot voordeel voor je klanten is dat alle diensten op dezelfde dag kunnen worden ingepland. Dit schept rust in het toch  al zo hectische proces van aan- en verkoop. Ook ben je er op deze manier zeker van dat de woning snel kan worden aangeboden.

 

Je kiest bij FotodeZign dus altijd voor:​

  • ruime keuze aan foto's

  • snelle levertijd

  • alles onder 1 dak

  • all-in prijs

makelaars
bottom of page