top of page

Mijn naam is Judith de Bruijn, fotograaf & stylist achter FotodeZign. Direct na het afronden van de Fotovakschool ben ik in 2007 gestart met FotodeZign.  In mijn studio fotografeerde ik voornamelijk mensen, jong & oud. Mijn streven was om te komen tot puur, ongedwongen beeld. Zonder poespas, maar voor iedereen uniek.

In 2010 rolde ik de vastgoedwereld in. Door de crisis op de woningmarkt ontstond er bij makelaars en woningverkopers de behoefte om zich te onderscheiden d.m.v. professionele woning- en interieurfoto's. Destijds behoorde ik tot 1 van de eerste fotografen in de regio die zich hierin is gaan specialiseren. En met succes.... Makelaars zagen aantoonbaar verschil in de doorlooptijd en verkoopprijs bij woningen die professioneel gefotografeerd zijn.

Inmiddels had 'interieur' mijn hart gestolen......

In de loop der jaren ben ik me dan ook steeds meer gaan specialiseren in vastgoed -, interieur- & architectuur fotografie. In 2015 heb ik de opleiding tot vastgoedstylist afgerond en me aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Vastgoedstylisten en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Stylisten BNS Crisp.

Sinds begin 2016 ben ik gekwalificeerd om naast de fotografie ook de woningvideo's en 360 graden foto's te maken Dit heeft als groot voordeel dat ik nu het complete pakket kan aanbieden en is een makelaar of woningverkoper niet meer afhankelijk van meerdere partijen.

Naast het werken voor makelaars ben ik ook nog steeds in te zetten als fotograaf voor bedrijfsfotografie & events. De studio heb ik eind 2016 definitief gesloten, om me volledig te kunnen richten op 'werken buiten de deur'. Maar indien nodig beschik ik natuurlijk nog over de middelen om op locatie een studio te kunnen opbouwen voor bijvoorbeeld het maken van productfoto's, profielfoto's etc. 

Judith

Wie is

Fotodezign?

bottom of page