top of page

Vragen & opmerkingen...

Wil je snel antwoord op je vraag?

Kijk eens bij onderstaande info, of mail me voor een persoonlijk antwoord.

Judith

Hoeveel foto's krijg ik van mijn woning?

Ik lever geen maximaal aantal foto's. Ik bekijk per woning hoeveel foto's er nodig zijn om een representatieve reportage af te kunnen leveren. Dit is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Je krijgt altijd ruim voldoende foto’s voor de diverse media. Ter indicatie: voor een standaard eengezinswoning ontvang je gemiddeld genomen 50 foto’s in hoge resolutie.

Wanneer ontvang ik mijn foto's en/of woonvideo?

Vaak wil je als verkoper, na het besluit om je woning te koop te zetten, z.s.m. online met de woning. Ik begrijp dat natuurlijk.  Echter een goede presentatie heeft ook nog wat (monteer)werk na de opnames nodig. Toch garanderen wij dat je binnen een week kunt beschikken over al je beeldmateriaal. Neem je alleen foto’s af , dan ontvang je deze al na 2-3 werkdagen.

Mijn makelaar heeft al een eigen professionele fotograaf, mag/moet ik dan toch voor FotodeZign kiezen?

Je ‘moet’ natuurlijk niets, laat ik dat voorop stellen. Maar voordat je hierin een keuze maakt wil ik je vragen om eens kritisch naar foto’s op Funda te kijken, maar bijvoorbeeld ook naar de foto’s die diverse makelaars gebruiken. Waar kijk je naar? Wat valt je op? En wat spreekt je aan? Je zult merken dat je zeker verschillen gaat zien en je bepaalde voorkeuren hebt. Laat je hierin leiden door je gevoel.  Spreekt de fotografie die je makelaar gebruikt je aan? Helemaal prima, dan komt het ook vast en zeker goed. Twijfel je? Het staat je als verkoper volledig vrij om een eigen keuze voor een fotograaf te maken. 

Een professionele fotograaf is dat tegenwoordig echt nog nodig? Iedereen kan met de huidige camera’s toch een beetje goede foto’s maken?

Hiervan gaat mijn fotografen-hart altijd wat sneller kloppen…. Een mooie interieurfoto is het resultaat van goede apparatuur, technische kennis, oog voor licht, sfeer & detail, maar ook vooral het gevoel en de rust & tijd om datgene wat je fotografeert echt te ‘zien’.  Niet even snel door het huis met een compactcamera (of erger nog: een telefoon). Een professionele shoot van een woning neemt dan ook al snel 3 uur in beslag.

Waarom zou ik geld, tijd & energie investeren in een woning die ik wil verkopen? Daar heb ik helemaal geen zin in en vind ik zonde van het geld.

Ik begrijp dat je liever geld steekt in je nieuwe woning, maar denk eens aan het geld en de tijd die je kunt besparen bij de verkoop van je huidige woning. Met de juiste presentatie worden woningen gemiddeld 85% sneller verkocht... en dat tegen een 15% hogere verkoopprijs! Zo kun je direct verhuizen naar je droomhuis en hoef je je geen zorgen te maken over dubbele woonlasten en (forse) prijsverlagingen. 

Ik sta er niet op te kijken dat mijn hele huis 'verbouwd' moet gaan worden, of dat ik heel veel kosten moet gaan maken. Is vastgoedstyling duur?

Als stylist ga ik zoveel mogelijk uit van wat al in je woning aanwezig is.  Mijn uitgangspunt is om met een zo minimaal mogelijke investering (in tijd & geld) een zo groot mogelijk resultaat te krijgen. Mocht het nodig zijn om accessoires toe te voegen of kleine klussen uit te voeren, dan houden wij vanzelfsprekend rekening met je wensen en budget. Aangezien vastgoedstyling maatwerk is, is er voor elk budget een oplossing!

Ik snap dat er een vastgoedstylist moet komen bij verouderde of slecht onderhouden woningen. Maar mijn huis is prima onderhouden, ziet er goed uit en is heel smaakvol ingericht. Een vastgoedstylist is echt niet nodig!

Bij het woord vastgoedstyling denkt men al vaak aan de TV Makelaar en grote verbouwingen. Maar dat hoeft helemaal niet, juist meestal niet…! Mijn ervaring is dat als je je woning echt goed wilt presenteren je altijd vastgoedstyling moet toepassen. Waarom? Je primaire doel is je huis verkopen. Niet je inrichting of interieur, die is immers persoonlijk en smaak gebonden. De kracht van vastgoedstyling zit hem in het sfeervol neutraliseren en optimaal presenteren van je woning.

Please reload

bottom of page