top of page

Vastgoedstyling:

de mogelijkheden

Zoals ik al eerder benoemde denken nog steeds heel veel woningverkopers dat vastgoedstyling veel tijd, energie en vooral geld kost. En dat schrikt af.....

 

We kennen allemaal het populaire programma de  Tv Makelaar waarin hele huizen worden verbouwd, badkamers worden gesloopt, nieuwe vloeren gelegd etc. Natuurlijk: dat is ook vastgoedstyling. Maar vastgoedstyling is ook meer (of eigenlijk minder) dan dat.

 

Met beperkte middelen en budget kun je ook een groots resultaat bereiken. Voor mij is dat vooral de uitdaging: zodat een snellere verkoop en een goede verkoopprijs voor iedereen toegankelijk is!

online styling

consult

Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet wat je met een bepaalde kamer aan moet? Of wil je gewoon snel de mening van een professional horen over jouw huis?

 

Al vanaf 20 euro voor een kamer, en vanaf

85 euro voor een hele woning geef ik je op afstand een persoonlijk stylingadvies.

 

Aan de hand van foto's  en eventueel video's die jij me toestuurt maak ik een stylingadvies op maat voor jouw huis. We spreken dit advies telefonisch of per mail. Daarna ga je hiermee zelf aan de slag!

Effectief:

snel, eenvoudig & niet duur!

 persoonlijk 

Styling consult 

Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact of wil je je hele woning gaan aanpakken? Dan is het korte consult perfect voor jou.

In een persoonlijk gesprek bij jou thuis krijg je direct tips en handvatten aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Ik leg je uit welke composities, kleuren & accessoires je kunt gebruiken om jouw huis te laten knallen tijdens de shoot en bezichtigingen.

Prijs voor dit consult is vanaf 179 euro en is inclusief mijn uitgebreide checklist "Je huis shoot-proof maken" 

Persoonlijk

consult inclusief

Wil je er zeker van zijn dat de presentatie van jouw huis klopt:

zowel op het gebied van styling als fotografie? Kies dan voor het persoonlijk consult inclusief:

  •  styling consult bij je thuis                 

  • persoonlijk plan van aanpak              

  • fotostyling vooraf door stylist           

  • professionele fotoshoot                     

 

Het persoonlijk styling advies inclusief is maatwerk

Prijzen vanaf 350 euro.

De prijs voor jouw woning is o.a. afhankelijk van de grootte van je huis, je specifieke wensen en eventuele aanvullende modules zoals woonvideo, 360 graden fotografie, inzetten van drone, etc.  

losse diensten, op maat

Het is natuurlijk ook mogelijk om onze diensten afzonderlijk af te nemen, een combinatie van modules te kiezen of om extra modules aan bovenstaande consulten toe te voegen. 

In de prijslijst staan alle afzonderlijke modules beschreven. Dit geeft je al een goede prijsindicatie. 

Neem voor een exacte prijsopopgave van jouw huis & jouw wensen contact met op. Dan weet je zeker dat je krijgt wat je wilt tegen de best mogelijke prijs. Het combineren van diverse diensten & modules levert namelijk altijd een leuke korting op!

Makelaars

Ben je makelaar en geïnteresseerd in onze diensten en/of modules? Voor zakelijke klanten hanteren wij andere prijzen. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid tot staffelkorting of abonnementen. Mail of bel me en ik kom graag op jouw kantoor langs om mijn werkwijze, mogelijkheden en prijzen toe te lichten.

bottom of page