top of page

BEDRIJf

mensen

evenement

product

Jouw Bedrijf in beeld

Ik verzorg niet alleen de fotografie voor makelaars en woningverkopers. Ook voor fotografie voor jouw bedrijf kun je bij mij terecht. Laat je klanten echt kennis maken met jou en je bedrijf d.m.v. sfeervolle professionele fotografie, met oog voor detail.

In het huidige digitale tijdperk ontkom je niet aan kwalitatief goede beelden. Het is van essentieel belang dat je als bedrijf letterlijk zichtbaar bent voor je klanten. Zichtbaar via je website en social media, je klanten willen jou en je bedrijf leren kennen. Heel simpel: men wil graag weten met wie men 'zaken' doet. Persoonlijk, ongedwongen en eigentijds zijn momenteel de keywords. Stockfoto's is anno 2017 echt een 'no go', deze worden direct herkend en eigenlijk niet meer gewaardeerd door de bezoekers van je website. 

Fotografie maakt het mogelijk dat je organisatie of bedrijf zich kan onderscheiden van andere aanbieders. Zij moeten naadloos aansluiten op de bedrijfscultuur en op het geen je wilt uitstralen. Sfeer, gevoel & uitstraling zijn factoren die op deze manier tastbaar gemaakt kunnen worden. Ik kan daaraan bijdragen door met een eigenzinnig, maar professioneel oog altijd op zoek te gaan naar pakkende beelden.

Naast beeldmateriaal voor een website/advertorial/bedrijfsjournalistieke producties etc. kun je me natuurlijk ook inschakelen voor goede profielfoto's van jezelf of je werknemers, sfeervolle registratie van een evenement, mooie product- of projectfoto's, etc. 

In 2016 zijn mijn foto's zelfs 2x gebruikt in landelijke magazines: Excellent Wonen & Leven, en  Motor Magazine

Wil je meer weten over de mogelijkheden en wat ik je voor jouw organisatie kan betekenen?  Stuur me een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op.

mensen

evenement

Project

BEDRIJF

Bericht ontvangen!

contact bedrijf

Je zou mijn foto's terug kunnen zien bij....

PIT MAKELaars

 

Eneco

 

Bouke Sport

Hotel De tipmast

Ortus verloskunde & echografie

Cotax Transport

A/B Makelaars

Gemeente Reusel-de mierden

van loon vlees

Maas natuursteen

uitgeverij de uitstraling

vinance 

Alpro kunststof ramen & deuren

motormagazine

Jan Jansen Makelaardij

ROYAAL keukens

Linda bierens voetreflex

 

gastouderbureau roodkapje

van loon racing team

buvac

the fractury

building colours

delta nederland

stone natural class

mooi groen bloemenhuis

nummer een kinderopvang

Berlingr automatiseringstechniek

eiken tuinhuis

bottom of page